Snabb uppdatering om CL-åttondelarna

Tyvärr har vi båda som äger bloggen även ett liv - vilket i stort sett betyder att vi gick och la oss 18.00 respektive 21.00 och inte hann göra några blogginlägg. Men här kommer en snabb recap om de sista två matcherna, innan Jessica går vidare och pratar om lottningen till kvartsfinalerna som hölls idag.

Matchen mellan Real Madrid och Moskva var väl resultatmässigt lika förutsägbar som en dålig dokusåpa. Real gick ganska enkelt vidare efter 4-1 vinsten moskva och är redo för kvartsfinal mot APOEL FC.
I mötet mellan Chelsea och Napoli var det dock ovisst. Napoli gick in med klar fördel efter 3-1 för några veckor sedan, och med tanke på hur det har gått i PL på sista tiden var det inte många som väntade sig mirakel från Chelsea. Men oj, vad fel vi hade. London-baserade klubber och Englands enda representerade lag i CL just nu sparkade in mål efter mål, och när Ivanovic tryckte in 4-1 i förlängingen var kvartsfinalen kirrad. Kul för Engelsk fotboll, mindre kul för Napolis lag som har varit riktigt bra under tiden i Champions League.

Idag var det då dags för lottning - mer om det i Jessicas inlägg.


Anna Bernström

Kommentarer
hehehehe

FORZA NAPOLI



2012-03-16 @ 22:01:33




Kommentera inlÑgget hÑr!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihÜg mig?

Trackback